El 10 de febrer estaré a l’Auditori de Castelló compartint música i ritme amb tots aquells que s’acosten a MUSICAULA.

Quin plaer aportar el meu granet de sorra a una jornada d’aprenentatge, de compartir, de sonar, d’escoltar… Però sobretot, una jornada per celebrar l’educació musical!

Adjunte l’audio d’un dels treballs rítmics que farem al meu taller. Ritme i vida!

Per la celebració de Santa Cecília, novembre passat em convidaren a participar amb un taller de Body Music a l’Alqueria de la Comtesa.

Els xiquets, xiquetes, pares i mares van convertir un matí fresquet a la plaça del poble en un acalorat moment de ritme i moviment. I quina cara se’ns va quedar!

IMG_0081.JPG

Dissabte passat a PerkuValencia vam fer una sessió de batucada diferent. Vam conèixer distints instruments que s’utilitzen a la samba de roda brasilera. Vam aprendre noves cançons i repasar algunes que ja coneixiem.

Però sobretot, vam compartir un moment musical màgic amb ritme i veu.

img_2143
Avui a Moncofa hem continuat treballant amb els musicals. Després de setmanes d’inspiració, els alumnes han presentat moltes idees com a punt de partida del guió.

Soldats, xiquets, pomes, pedres, llapisos, bandes de música, arbres, animals, circs, científics.. Moltes idees que hauràn de prendre forma poc a poc. Per a fer un tastet musical, avui hem acabat la sessió cantant melodies tots junts acompanyats al piano.